Om attentio

Nettsider
Med god brukeropplevelse
Design
Logo, profilering mm.
Markedsføring
Får din bedrift mer synlig
To stolte ansatte i attentio som står foran en mur med trær i bakgrunnen.

attentio er et design-og markedsføringsbyrå som holder til i Øygarden utenfor Bergen. Vi startet opp høsten 2022, og vår ekspertise er markedsføring og webdesign. Noe av det vi brenner for er å gi bedrifter den perfekte balansen mellom imponerende webdesign og strategisk markedsføring. Slik hjelper vi små og mellomstore bedrifter med å realisere sitt fulle potensial online.

Når du velger attentio, velger du en partner som er engasjert i din suksess. Vi går en ekstra mil for å forstå din visjon og dine behov. Deretter kombinerer vi våre ferdigheter innen webdesign og markedsføring, og sammen oppnår vi resultater som teller.

I attentio henter vi inspirasjon fra det latinske ordet “attentio”, som betyr “Merk følgende”. Navnet symboliserer vårt ønske om å skape nettløsninger og markedsføringsstrategi som virkelig skiller seg ut. Vi tror at det å være synlig og minneverdig er nøkkelen til vellykket markedsføring og nettstedutvikling. La oss hjelpe deg med å bli lagt merke til på en meningsfull måte."

To ansatte i attentio som ser på Google Analytics
Bilde av ansatt Ellinor Holm, stillingstittel "Markedsfører, skribent"
Ellinor Holm
Innholdsutvikler, markedsfører
Sertifisert markedsfører som brenner for de unike detaljene som gir kampanjene liv. Ordner med gode tekster som gir liv til til hjemmesider, samt treffende Google-annonser. Lager også strategier for sosiale medier, og gjør grundige analyser.
Bilde av ansatt Erik Johnsen, stillingstittel "Designer"
Erik Johnsen
UI/UX Designer/Project management
Kreativ UI/UX designer som har øye for detaljene. Designer og lager nettsider i tillegg til design og foto. Har eget lydstudio for opptak av voiceover, bakgrunnsmusikk og filmeffekter.
To ansatte i attentio som sitter på en benk foran en mur med trær i bakgrunnen.

Kontakt oss

Har du et spennende prosjekt du ønsker å realisere? Du kan nå ut til oss ved å ringe, sende mail eller bruke kontaktskjema til høyre.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.